Dr. Aletta Smits: Pubers achter hun schermen

De ouderraad presenteert in de reeks Theaterzaalcolleges:
Dr. Aletta Smits: Pubers achter hun schermen

De ouderraad van het Adelbert College nodigt u van harte uit voor het Theaterzaalcollege Pubers achter hun schermen door Alette Smits op donderdag 1 juni 2023, aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. Voorafgaand aan het Theaterzaalcollege zal om 19.00 uur de Algemene Ledenvergadering van de ouderraad plaatsvinden.

Aletta Smits neemt haar publiek op humoristische wijze mee in het brein en de belevingswereld van pubers. En wellicht heeft u na afloop weer de hoop dat de huidige generatie kinderen toch goed terecht gaat komen, hoewel hun hele leven lijkt te draaien om een scherm.

Wij verwachten veel belangstelling voor dit Theaterzaalcollege. Daarom verzoeken wij u zich aan te melden. Aanmelden kan op ouderraad@adelbert.nl. Zolang de zaal niet vol is, betekent aanmelden dat u een plek heeft. Daarvan ontvangt u geen bericht. Pas wanneer de zaal vol is, ontvangt u een bericht dat u op de wachtlijst staat. Aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst behandeld. Dus wacht niet te lang! Vol = vol.