Kom kijken naar de nieuwe voorstelling van ACT!

Het is weer bijna april en dus tijd voor de nieuwe voorstellingen van ACT, de toneelgroep van het Adelbert. Na de 80’s komedie ‘De Revisor’ van vorig jaar is het nu tijd voor een knettergekke ruimtereis in ‘The Hitchhikers Guide To The Galaxy’. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar op de site van ACT: www.acttoneel.nl

Een paar seconden voordat de aarde wordt vernietigd om plaats te maken voor een intergalactische snelweg, wordt Martha Dent gered door haar vriend Ford – een alien in een mensenlichaam. Samen met Zaphod Beeblebrox (de slechtst geklede president in het universum), Marvin (een depressieve robot) en Trillian (een oude vlam van Martha), beleven ze de meest bizarre space-avonturen. Zo proberen ze Vogon Karaoke te overleven, kernraketten te ontwijken en gaan op zoek naar het Ultieme Antwoord op de vraag van het Leven, het Universum en Alles.

Deze superkomische, uiterst ongemakkelijke en vaak compleet geschifte spacecomedy mag je niet missen! Gebaseerd op de wereldberoemde reeks van Douglas Adams.

Speeldata:
Vrijdag 3 april om 19:00u.
Zaterdag 4 april om 19:00u.
Zondag 5 april om 14:30u.
Donderdag 9 april om 19:00u.
Vrijdag 10 april om 19:00u.

Kaarten via: www.acttoneel.nl