Betrokkenheid leerlingen

Leerlingenverening (LVA)

Onze leerlingen zijn actief in de – door onze leerlingen gekozen – Leerlingenvereniging Adelbert (LVA) waar zij schoolfeesten voor klas- en schoolgenoten organiseren.

Plezier en genieten met klas- en schoolgenoten voor een nog sterkere band!

In schooljaar 2018-2019 bestaat de LVA uit:
Tjeerd Sandkuyl (voorzitter), Imke Zoutebier (vice-voorzitter), Daux van Leeuwen (penningmeester), Esmee van der Ham, Merel van der Ham, Hannah de Bruin, Laura van Keimpema, Hein van de Mortel, Mitchell van der Kooij, Max van Helsdingen, Nikki Nederhorst en Calvin de Jong.

 

Leerlingenparlement (LP)

In het Leerlingenparlement (LP) vertegenwoordigen leerlingen de belangen van alle leerlingen en leerlingen geven in klankbordgroepen feedback over specifieke kwesties en vernieuwingen.

De rozenactie, het lasergamen, de banken over de verwarmingen en goed werkende klokken in elk lokaal – dit zijn voorbeelden van acties waar het LP het initiatief voor heeft genomen.

Via het LP van het Adelbert wordt er naar de stem van de leerlingen goed geluisterd!

In schooljaar 2018-2019 bestaat het LP uit:
Gunnar van Borselen, Milah Boumann, Madelief van den Ende, Carmen van Geest, Sophie de Goede, Linda Gras, Esther van der Ham, Roisin van der Heuvel, Mabel Hoekstra, Mabel de Kanter, Sterre Knetsch, Dave Könecke, Caitlin Lemmers, Nicolás Pesman, Nienke van der Spelde, Tobias Stegeman, Anne Vink, Guy Visser, Kimberly Vooijs, Mitchell van der Wel,  Daniel Zakrijva.